Λογιστικό γραφείο GDLOGIC, κατασκευές ιστοσελίδων, κατασκευές e-shop, κατασκευές προγραμμάτων, ασφάλειες εθνική ασφαλιστική, Λογιστικά Β’ Κατηγορίας, Απλογραφική Μέθοδος, Λογιστικά Γ’ Κατηγορίας, Διπλογραφική Μέθοδος, Λογιστικές υπηρεσίες για ιδιώτες, επανασχεδιασμός ιστοσελίδων, επανασχεδιασμός e-shop, wordpress site, woocommerce e-shop, responsive web design, responsive e-shop woocommerce, responsive site wordpress, φορολογικά νεά, φορολογικά άρθρα

Το έντυπο της νέας φορολογικής δήλωσης έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν στο υπουργείο Οικονομικών, καθώς θέλουν φέτος η κατάθεση των δηλώσεων να ξεκινήσει όσο το δυνατόν νωρίτερα. Η πρόθεση αυτή συνδέεται με την επιθυμία του υπουργείου να αρχίσει και νωρίτερα, αν είναι αυτό εφικτό, και η πληρωμή του φόρου εισοδήματος, προκειμένου να αποφευχθεί η συγκέντρωση πολλών φορολογικών υποχρεώσεων στο τέλος του έτους, όπως έγινε το 2016 με το εκκαθαριστικό του φόρου εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ.

Η φετινή φορολογική δήλωση δεν θα έχει ουσιαστικές διαφορές από την περυσινή στη μορφή της. Θα έχει, όμως, πολύ σημαντικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο θα υπολογιστεί ο φόρος για το εισόδημα του 2016, οδηγώντας σε μεγάλες επιβαρύνσεις για εκατομμύρια φορολογουμένους όλων των κατηγοριών εισοδήματος. Πρόκειται για την υλοποίηση μέτρων τα οποία έχουν ήδη ψηφιστεί και θα φέρουν «ζεστό» χρήμα στα κρατικά ταμεία προκειμένου να επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι του 2017, και ιδίως αυτός του πρωτογενούς πλεονάσματος 1,75% του ΑΕΠ.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.forologikanea.gr

 

 

Φορολογικά Νεά