Λογιστικό γραφείο GDLOGIC, κατασκευές ιστοσελίδων, κατασκευές e-shop, κατασκευές προγραμμάτων, ασφάλειες εθνική ασφαλιστική, Λογιστικά Β’ Κατηγορίας, Απλογραφική Μέθοδος, Λογιστικά Γ’ Κατηγορίας, Διπλογραφική Μέθοδος, Λογιστικές υπηρεσίες για ιδιώτες, επανασχεδιασμός ιστοσελίδων, επανασχεδιασμός e-shop, wordpress site, woocommerce e-shop, responsive web design, responsive e-shop woocommerce, responsive site wordpress, φορολογικά νεά, φορολογικά άρθρα
Με το bail in στην ιταλική τράπεζα Monte dei Paschi να θεωρείται πλέον δεδομένο, η συζήτηση για το αν και κατά πόσο είναι πιθανό να εφαρμοστεί ένα τέτοιο μέτρο και επί ελληνικού εδάφους επανέρχεται δριμύτερη. Οπως επίσης και το αν και κατά πόσο οι ελληνικές καταθέσεις κινδυνεύουν.
Το πρώτο πράγμα που μπορεί κανείς να παρατηρήσει, επιχειρώντας να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα είναι πως λόγω των capital controls δεν μπορούν να γίνουν ούτε μεγάλες αναλήψεις μετρητών ούτε μετακίνηση των χρημάτων στο εξωτερικό. Κατά συνέπεια, οι αποταμιεύσεις είναι «κλειδωμένες».

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.forologikanea.gr

 

Φορολογικά Νεά