Λογιστικό γραφείο GDLOGIC, κατασκευές ιστοσελίδων, κατασκευές e-shop, κατασκευές προγραμμάτων, ασφάλειες εθνική ασφαλιστική, Λογιστικά Β’ Κατηγορίας, Απλογραφική Μέθοδος, Λογιστικά Γ’ Κατηγορίας, Διπλογραφική Μέθοδος, Λογιστικές υπηρεσίες για ιδιώτες, επανασχεδιασμός ιστοσελίδων, επανασχεδιασμός e-shop, wordpress site, woocommerce e-shop, responsive web design, responsive e-shop woocommerce, responsive site wordpress, φορολογικά νεά, φορολογικά άρθρα

Στα μεγάλα στοιχήματα της νέας χρονιάς για την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας συγκαταλέγεται η βελτίωση της εισπραξιμότητας του νέου υπερ-ταμείου ΕΦΚΑ.

Στους κόλπους των περίπου 8.500 εργαζόμενων στα ταμεία κύριας ασφάλισης επικρατεί αναβρασμός σχετικά με το μέλλον τους στον ΕΦΚΑ, κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει και την απόδοσή τους. Ο κ. Πετρόπουλος δεσμεύθηκε ότι κανείς δεν περισσεύει και δήλωσε πως περίπου 1.000 θα στελεχώσουν τα 11 Περιφερειακά Ελεγκτικά Κέντρα Ασφάλισης (ΠΕΚΑ), προκειμένου να διενεργούνται συστηματικοί έλεγχοι για την ανασφάλιστη εργασία και την μη καταβολή εισφορών, αναδεικνύοντας την εισφοροδιαφυγή ως ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ασφαλιστικό σύστημα.

Με δεδομένο μάλιστα τον φόβο για αύξηση της εισφοροδιαφυγής, εξαιτίας των υπέρογκων ασφαλιστικών αλλά και φορολογικών βαρών που καλούνται να πληρώσουν κυρίως ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες, εντός του Ιανουαρίου αναμένονται να εκδοθούν τα πρώτα ειδοποιητήρια καταβολής ασφαλιστικών εισφορών, 20% για κύρια σύνταξη και 6,95% για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

 

 

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.forologikanea.gr

 

Φορολογικά Νεά